Salomon Vuurtorentrail Ameland 19 en 20 maart 2022. Nieuw zijn de 1/2 Marathon en Marathon afstand, Ultra 70 km en WALK afstanden.
Hotel Nes
CAIRN Adventures
WestCord
Sporteiland
Persbureau Ameland
Tante An
Delores
The Sunset
Salomon
De Griffel
Deutsche Ultramarathon Vereinigung
Onder de Vuurtoren
Waddenpost
Legends tracking
Herberg De Zwaan
Cainr Trails & Adventures
Wagenborg
Metz Fietsverhuur
Heidi Liebt
Coop Douwe Bakker
CAIRN Adventures
DCTA

Clif Bar

Afgelopen week maakten wij op Facebook al bekend een aantal nieuwe partners enthousiast hebben weten te maken voor de  Vuurtoren Trail Ameland. Eerst in deze rij is CLIF Bar USA.

CLIF Bar – Feed Your Adventure

Attentie (Trail) atleten en avonturiers: CLIF Bar, de nr. 1 sportreep van Amerika is eindelijk verkrijgbaar in Nederland. Lekker, voedzaam en vooral: bomvol energie. Zes smaken, om zo in je achterzak te steken. Ideaal voor iedereen die van avontuur houdt.

Functioneel en lekker
CLIF Bars zijn gemaakt voor avonturiers en sporters. Ze zijn gemaakt om energie te leveren voor langdurige prestaties en bestaan uit verschillende soorten koolhydraten, in combinatie met vezels en proteïne. Ze zijn een bron van vitamine B6 en B12, die je lijf helpen om energie uit je voedsel te halen. Praktisch zijn ze ook: je stopt ze zo in je fietsjack, je trail running jacket of je schaatsshirt.

Natuurlijke ingrediënten
De bars zijn gemaakt van zoveel mogelijk biologische en duurzaam verkregen ingrediënten. Ze zitten vol met natuurlijke voedingsstoffen, die je thuis ook in de kast hebt staan. Biologische havervlokken, noten, dadels en gepofte rijst bijvoorbeeld.

Er zijn zes verschillende CLIF Bars:
o Chocolate Chip
o Crunchy Peanut Butter
o Oatmeal Raisin Walnut
o Blueberry Crisp
o Coconut Chocolate Chip en
o White Chocolate Macademia Nut.

Gary en zijn vader Clifford
CLIF Bar is opgericht door Gary Erickson. Toen Gary in 1990 samen met zijn beste vriend Jay een fietstocht maakte van 175 mijl had hij zijn shirt volgestopt met energy bars. Bij zijn laatste bar weigerde zijn lichaam deze eentonige voeding. Hij dacht: ik kan dit beter en besloot zelf een energy bar te ontwikkelen die naast functioneel ook vooral lekker is. Hij werkte hier zes maanden lang aan met zijn moeder, de beste bakker die hij kende. In 1992 kwam de eerste CLIF Bar op de markt. Genoemd naar Gary’s vader: Clifford, die zijn zoon altijd vertelde dat hij zijn dromen moest najagen.

Ruim twintig jaar later is CLIF Bar & Company de marktleider in lekkere sportvoeding en gezonde snacks in de Verenigde Staten. Gary en zijn vrouw Kit zijn nog steeds de eigenaars van het bedrijf. In alles wat het bedrijf CLIF Bar doet, streven ze respect voor mensen, gemeenschap en planeet na en helpen ze atleten en avonturiers hun dromen na te jagen.

(woensdag a.s.starten we zelf voor een rondje hobbelen @Transgrancanaria HG 2017 , na thuiskomst, volgende week maken we de andere partners bekend. 

vuurtorentrail, ameland, trailrunning, Robin Kinsbergen

Door |2018-10-29T16:07:59+01:0019 februari 2017|