10e editie Salomon VuurtorenTrail & Walk Festival Ameland 16 en 17 maart 2024, met vele nieuwe afstanden en de Salomon Golden Trail Series afstand, Ultra 60 km en WALK afstanden.
Deutsche Ultramarathon Vereinigung
Waddenpost
Wagenborg
Bij Hen op Ameland
Herberg De Zwaan
Legends tracking
Sporteiland
Tante An
CAIRN Adventures
Eet en drinklokaal de Griffel
Salomon
CAIRN Adventures
SALOMON
DCTA
Plus Hollum
WestCord
Delores
Metz Fietsverhuur
The Sunset
Heidi Liebt
Onder de Vuurtoren
Hotel Nes

In goed overleg met vergunningsverstrekkers waaronder gemeente Ameland moeten wij in deze overmacht situatie de organisatie van de Vuurtorentrail op 21-22 maart 2020 staken, en dus annuleren. Natuurlijk confirmeren wij ons hiermee achter de genomen maatregel van het kabinet dat evenementen met 100+ deelnemers moeten worden afgelast, hoe pijnlijk deze situatie ook is voor alle deelnemers en betrokken partijen. Maar ook voor onze eigen organisatie en vrijwilligers die ons hebben toegezegd hun assistentie te willen verlenen tijdens het evenement. Ons leed is groot en de omvang en de gevolgen ervan voor Cairn Trails & Adventures zijn niet te overzien. Wij zullen alles op alles zetten om de Vuurtorentrail overeind te houden. Hierbij zijn wij echter afhankelijk van de steun van onze sponsors / partners en in het bijzonder onze vrijwilligers.

Een alternatieve datum later dit jaar voor de 7e editie is absoluut onze wens. Deelnemers die nu ingeschreven staan kunnen dan alsnog meedoen. Echter kennen wij de omvang van het aanvragen van vergunningen in het algemeen en hebben we op Ameland op voorhand te maken met een drukke evenementenkalender. Wij kunnen hierover geen enkele toezegging doen, al zij het alleen al omdat niet duidelijk is hoe lang deze misère zal aanhouden.

In overleg met vervoerder worden de bootkaartjes per direct ongeldig verklaard. Dit is de enige technische oplossing om het administratief voor zowel vervoerder als onze organisatie overzichtelijk te houden. Bij een mogelijke nieuwe datum in 2020 zal vervoerder opnieuw boottickets aanmaken. Is een alternatieve datum om welke reden dan ook niet mogelijk, dan beraden wij ons t.z.t over te nemen vervolgstappen.

Inschrijfgeld wordt niet gerestitueerd, zie hiervoor onze algemene voorwaarden.

Wij hebben geen verwachting maar vestigen hoop op een ieders begrip voor deze onvoorziene catastrofe. Voor het moment zijn we letterlijk en figuurlijk uit het veld geslagen door de impact, maar onze ondernemersdrift zal spoedig plaats maken voor nieuwe energie om te continueren waar we voor staan; ‘misschien wel de allermooiste Natuur Trail maar op zeker de stoerste Kids Trail van Nederland’.

Wij kunnen momenteel niet zoals gewoonlijk per ommegaande op alle binnengekomen mail antwoorden.

Met sportieve groet,

Robin & Myanou Kinsbergen

Cairn Trails & Adventures

Door |2020-03-14T22:56:31+01:0014 maart 2020|