Vuurtorentrail weekend 21 en 22 maart 2020 met een Kidstrail, en 6km (snuffeltrail)- 12km - 18km- 35km - 60k
Herberg De Zwaan
Persbureau Ameland
Salomon
Cainr Trails & Adventures
Sporteiland
WestCord
Wagenborg
Deutsche Ultramarathon Vereinigung
Koudenburg
DCTA
Tante An
The Sunset
Amelander Kaap
Qurios
De Griffel
Waddenpost
Erdinger Alkoholfrei
Metz Fietsverhuur
Hotel Nes
Coop Douwe Bakker
Onder de Vuurtoren
Delores
Heidi Liebt
Legends tracking

de Cor Schnieders 35 km Trail

KANKER VERSUS CORONA

Wij maken ons allen druk, wereldwijd, en dat zeg ik op persoonlijke leest: we maken elkaar goed gek als het gaat om het virus Covid-19. Winkels sluiten, geen Aprés Ski meer in Oostenrijk, landsgrenzen gaan dicht en multinationals laten hun medewerkers massaal thuis werken. Alles met reden om maar niet besmet te geraken. Begrijpelijk maar toch…

Maar hoe betrekkelijk is dit alles wanneer het je gegeven is je leven te moeten beëindigen, dat je zeker weet volgende week niet te kunnen starten aan jouw favoriete afstand. Gewoonweg omdat dit keer de finish niet meer haalbaar is.

Sinds 2014, onze eerste editie is de familie Schnieders-Kugel wel ons aller allergrootste uithangbord waar het gaat om oprechte PR. De warmte en dankbaarheid van Jacqueline, Cor en zoonlief Leroy voor wat we doen, voor wat we hebben opgebouwd op Ameland is jaarlijks de meest welkome reclame voor ons product.

Het delen van beeldmateriaal, de vele vreugdevolle foto’s en video’s van hun ervaring tijdens de Vuurtorentrail, op het voor ons beiden, als families zo geliefde waddeneiland Ameland, kwam en komt altijd recht uit het ❤️…, evenals deze tekst. Vandaar ook dat wij ons geroepen voelen onze emotie op passende wijze te delen.

Gisterenavond mocht ik tussen de bedrijvigheid door telefonisch contact hebben met Leroy, gelukkig even live zijn stem horen nadat hij mij een laatste update gedeeld had via What’s App. Hij liet mij weten dat het de laatste dagen hard achteruit is gegaan met zijn Paps en na goed overleg is besloten dat het mooi is geweest. ‘Pap heeft gestreden als een Krijger maar bij deze loodzware Trail was er geen finishlijn’, zo schreef hij mij stof tot nadenken 😢

Lieve mensen, Jacqueline Schnieders-Kugel rent tegen KANKER, mochten we elkaar volgende week zien, rennen we dan samen mee in haar strijd?! Dat zou toch bijzonder mooi zijn, ervoor zorg dragen dat Cor er Hoe dan ook bij zal zijn! Zijn verloren ‘race’ moet een extra stimulans zijn om de nabestaanden straks te ondersteunen. Dit kan alvast door te doneren via haar KWF Kankerbestrijding / Dutch Cancer Society actie.

Ter info: op moment van schrijven heb ik gelukkig nog reactie mogen ontvangen van Cor.

Carpe Diem😘 #rentegenkanker

https://acties.kwf.nl/fundraise…/jacquelinekugel65schnieders

Door |2020-03-12T12:03:53+02:0012 maart 2020|