Salomon VuurtorenTrail & Walk Festival Ameland 18 en 19 maart 2023, met o.a. de 1/2 Marathon en Marathon afstand, Ultra 70 km en WALK afstanden.
DCTA
Hotel Nes
WestCord
Onder de Vuurtoren
Delores
CAIRN Adventures
Coop Douwe Bakker
De Griffel
SALOMON
The Sunset
Metz Fietsverhuur
Herberg De Zwaan
Tante An
Deutsche Ultramarathon Vereinigung
Cainr Trails & Adventures
Legends tracking
CAIRN Adventures
Sporteiland
Salomon
Wagenborg
Waddenpost
Heidi Liebt
Persbureau Ameland
Goede Doel 20232022-10-30T11:14:07+01:00

Wij maken graag gebruik van de gelegenheid, om jou tijdens jouw inschrijving, te attenderen op een Goede Doelen actie. Het mogen organiseren van sportieve evenementen in veelal beschermde natuurgebieden maakt dat wij per deelnemer een bedrag afdragen aan de terreinbeheerders. Cairn Trails & Adventures, betrokken bij de Natuur, wil graag iets terug doen voor Moeder Aarde!
Afgelopen twee jaar hebben wij verschillende Goede Doelen ondersteund. Momenteel zoeken wij verbinding met één partij voor al onze initiatieven. Hierdoor hopen wij door nauwe samenwerking van toegevoegde waarde te kunnen zijn als het gaat om projectmatige aandacht. Samen kunnen we bijvoorbeeld campagnes ondersteunen en onze deelnemers betrekken bij wat er zoal speelt. Van Ocean Recovery tot Zwerfafval in je eigen achtertuin, met elkaar aandacht hebben voor de enorme vervuiling die we zelf wereldwijd veroorzaken.

 

PLASTIC SOUP kwam op ons pad. Om te voorkomen, onze toekomstige generaties niet op te zadelen met de gevolgen van een verschrikkelijke plaag, is het zaak de tsunami van plasticsoep zo snel mogelijk een HALT toe te roepen. Natuurlijk geen verplichting te doneren, voel je vrij bij het noteren van een gift!