11e editie Salomon VuurtorenTrail & Walk Festival Ameland 15 en 16 maart 2025, met de Kidstrail, Salomon Golden Trail Series 35 km, de Ultra 60 km en WALK afstanden.
Heidi Liebt
Tante An
Metz Fietsverhuur
SALOMON
Plus Hollum
WestCord
DCTA
Hotel Nes
Salomon
Herberg De Zwaan
Tailwind Nutrition Benelux
CAIRN Adventures
Wagenborg
Deutsche Ultramarathon Vereinigung
Eet en drinklokaal de Griffel
Onder de Vuurtoren
Legends tracking
Bij Hen op Ameland
CAIRN Adventures
The Sunset
Goede Doel 20242024-03-08T22:47:31+01:00

Wij maken graag gebruik van de gelegenheid, om jou tijdens jouw inschrijving, te attenderen op een Goede Doelen actie. Het mogen organiseren van sportieve evenementen in veelal beschermde natuurgebieden maakt dat wij per deelnemer een bedrag afdragen aan de terreinbeheerders. Cairn Trails & Adventures, betrokken bij de Natuur, wil graag iets terug doen voor Moeder Aarde!
Afgelopen twee jaar hebben wij verschillende Goede Doelen ondersteund. Momenteel zoeken wij verbinding met één partij voor al onze initiatieven. Hierdoor hopen wij door nauwe samenwerking van toegevoegde waarde te kunnen zijn als het gaat om projectmatige aandacht. Samen kunnen we bijvoorbeeld campagnes ondersteunen en onze deelnemers betrekken bij wat er zoal speelt. Van Ocean Recovery tot Zwerfafval in je eigen achtertuin, met elkaar aandacht hebben voor de enorme vervuiling die we zelf wereldwijd veroorzaken.

 

PLASTIC SOUP kwam op ons pad. Om te voorkomen, onze toekomstige generaties niet op te zadelen met de gevolgen van een verschrikkelijke plaag, is het zaak de tsunami van plasticsoep zo snel mogelijk een HALT toe te roepen. Natuurlijk geen verplichting te doneren, voel je vrij bij het noteren van een gift!