11e editie Salomon VuurtorenTrail & Walk Festival Ameland 15 en 16 maart 2025, met de Kidstrail, Salomon Golden Trail Series 35 km, de Ultra 60 km en WALK afstanden.
Legends tracking
Hotel Nes
CAIRN Adventures
Wagenborg
SALOMON
Tante An
Salomon
Plus Hollum
Bij Hen op Ameland
The Sunset
Deutsche Ultramarathon Vereinigung
Tailwind Nutrition Benelux
Onder de Vuurtoren
Eet en drinklokaal de Griffel
CAIRN Adventures
WestCord
Metz Fietsverhuur
DCTA
Herberg De Zwaan
Heidi Liebt
Inschrijving wijzigen | Startnummer afhalen2024-03-21T12:05:21+01:00

 

Inschrijving wijzigen / annuleren / overdragen: 

 • Het wijzigen naar een kortere afstand is slechts (éénmalig) mogelijk tot en met 31 december 2023 en alleen wanneer de limiet van het aantal inschrijvingen van de betreffende afstand nog niet is behaald. Vanaf 1 januari 2024 is het wijzigen naar een kortere afstand alleen ter plaatse nog mogelijk tegen wijzigingskosten à €3,-. Het verschil in inschrijfgeld wordt niet gerestitueerd.
 • Overdragen van het startnummer is kosteloos en mogelijk tot 1 januari 2024. De ingeschreven deelnemer kan dit zelf regelen in inschrijven.nl.
  • Overdragen startbewijs vanaf 1 januari 2024 is alleen nog mogelijk door naamswijziging tijdens accreditatie / afhalen startnummer bij sporthal de Slinger . Wijzigingskosten contant te voldoen bedragen €3,00. Bij het niet wijzigen van het startbewijs op juiste tenaamstelling, evenals het starten op ander afstand dan waarvoor is ingeschreven wordt de tijdsregistratie volledig geannuleerd.
 • Inschrijving is definitief. Annuleren van inschrijving is niet mogelijk. Ook verplaatsen van startbewijs naar andere Cairn Trail of restitutie zijn niet mogelijk. 

Startnummers afhalen en Na-inschrijving: Sporthal de Slinger, SC Amelandia, Hollum:

  • Vrijdag 19:30 uur – 21:30 uur
  • Zaterdag 08:00 uur – 14:00 uur
  • Zaterdag 20:00 uur – 21.00 uur
  • Zondag  8:00 uur – 14:00 uur

Het afhalen van de startnummers kan bij het wedstrijdsecretariaat. Dit bevindt zich in Sporthal de Slinger, Oranjeweg 30 in Hollum. Startnummers en volledige accreditatie voor deelnemers Ultra60 moeten uiterlijk zaterdagavond worden gerealiseerd. Dit is niet mogelijk op zondagochtend voor de start.

Inschrijven Cani Trails: Canitrailers schrijven zich ook in via de inschrijfbutton hier boven. Na inschrijving graag een mail sturen aan info@vuurtorentrail.nl met daarin de Naam, het Ras, de Leeftijd en deelname met 1 of 2 honden. Vuurtoren Trail Ameland is in 2023 wederom een Trail waarbij wij ons conformeren aan de richtlijnen van DCTA.)

Geniet alvast van onze trailer!