Salomon VuurtorenTrail & Walk Festival Ameland 18 en 19 maart 2023, met o.a. de 1/2 Marathon en Marathon afstand, Ultra 70 km en WALK afstanden.
Delores
Coop Douwe Bakker
Metz Fietsverhuur
Deutsche Ultramarathon Vereinigung
SALOMON
The Sunset
Waddenpost
Onder de Vuurtoren
Salomon
Heidi Liebt
Hotel Nes
Legends tracking
Persbureau Ameland
Wagenborg
CAIRN Adventures
Tante An
Cainr Trails & Adventures
Herberg De Zwaan
Sporteiland
CAIRN Adventures
DCTA
WestCord
De Griffel
Inschrijving wijzigen | Startnummer afhalen2022-10-30T15:55:56+01:00

Inschrijving wijzigen / annuleren / overdragen: 

 • Het wijzigen naar een kortere afstand is slechts (éénmalig) mogelijk tot en met 31 december 2022 en alleen wanneer de limiet van het aantal inschrijvingen van de betreffende afstand nog niet is behaald. Vanaf 1 januari 2023 is het wijzigen naar een kortere afstand alleen ter plaatse nog mogelijk tegen wijzigingskosten à €5,-. Het verschil in inschrijfgeld wordt niet gerestitueerd.
 • Overdragen van het startnummer is kosteloos en mogelijk tot 1 januari 2023. De ingeschreven deelnemer kan dit zelf regelen in inschrijven.nl.
  • Overdragen startbewijs vanaf 1 januari 2023 is alleen nog mogelijk door naamswijziging tijdens accreditatie / afhalen startnummer bij sporthal de Slinger . Wijzigingskosten contant te voldoen bedragen €5,00. Bij het niet wijzigen van het startbewijs op juiste tenaamstelling, evenals het starten op ander afstand dan waarvoor is ingeschreven wordt de tijdsregistratie volledig geannuleerd.
 • Inschrijving is definitief. Annuleren van inschrijving is niet mogelijk. Ook verplaatsen van startbewijs naar andere Cairn Trail of restitutie zijn niet mogelijk. 

Startnummers afhalen en Na-inschrijving: Sporthal de Slinger, SC Amelandia, Hollum:

  • Vrijdag 19:30 uur – 21:30 uur
  • Zaterdag 08:00 uur – 14:00 uur
  • Zaterdag 20:00 uur – 21.00 uur
  • Zondag  9:00 uur – 14:00 uur

Het afhalen van de startnummers kan bij het wedstrijdsecretariaat. Dit bevindt zich in Sporthal de Slinger, Oranjeweg 30 in Hollum. Startnummers en volledige accreditatie voor deelnemers Ultra70 moeten uiterlijk zaterdagavond worden gerealiseerd. Dit is niet mogelijk op zondagochtend voor de start.

Inschrijven Cani Trails: Canitrailers schrijven zich ook in via de inschrijfbutton hier boven. Na inschrijving graag een mail sturen aan info@vuurtorentrail.nl met daarin de Naam, het Ras, de Leeftijd en deelname met 1 of 2 honden. Vuurtoren Trail Ameland is in 2022 wederom een Trail waarbij wij ons conformeren aan de richtlijnen van DCTA.)

Geniet alvast van onze trailer!