Salomon Vuurtorentrail Ameland 19 en 20 maart 2022. Nieuw zijn de 1/2 Marathon en Marathon afstand, Ultra 70 km en WALK afstanden.
Onder de Vuurtoren
Delores
Cainr Trails & Adventures
Salomon
CAIRN Adventures
The Sunset
Metz Fietsverhuur
Deutsche Ultramarathon Vereinigung
DCTA
CAIRN Adventures
Waddenpost
Persbureau Ameland
De Griffel
Hotel Nes
Herberg De Zwaan
Coop Douwe Bakker
Sporteiland
Tante An
Legends tracking
Heidi Liebt
Wagenborg
WestCord
Pink Ribbon2018-10-29T16:07:56+01:00

vuurtorentrail, ameland

Mijn missie

Vanaf het moment dat je hoort dat je borstkanker hebt staat je leven letterlijk stil. In april 2015 had ik mijn eerste marathon ervaring en in maart 2016 een geweldige ervaring opgedaan bij de Vuurtoren Trail op Ameland. Ik heb maar liefst 35 km hardgelopen door de duinen over het strand etc. Ik kreeg zo’n enorme kick van deze geweldige beleving in de natuur dat ik me alweer had ingeschreven voor nieuwe ervaringen op dit gebied. Maar toen 3 maanden later de diagnose borstkanker. Hoe kon dat nou? Ik, moeder 41, 3 prachtige mannetjes, een lieve man, super fit en leefde gezond. Ik kon het niet geloven. Het was alsof ik keihard onderuit geschopt werd. Mijn lichaam had me zo in de steek gelaten. Na een zwaar traject van onderzoeken, operaties, en kuren ben ik de draad weer aan het oppakken. Dit valt niet mee. Je bent gewend wat je kon en kampt nu met van alles wat je er aan over hebt gehouden.

Ondertussen heb ik één lotgenoot verloren aan borstkanker en zijn er op dit moment in mijn naaste omgeving 2 leeftijdsgenoten die de strijd aan moeten gaan tegen deze enorm ingrijpende ziekte.

Dit zette mij aan het denken. Ik wil voor mijzelf en iedereen die dit mee moet maken mijn steentje bijdragen. Daarom wil ik in maart 2018 weer mee doen aan deze laatste prachtige loop voor mijn diagnose. Mijn doel zal dit keer anders zijn maar zeker niet minder gaaf! Ik ga proberen samen met een hoop buddy’s 12 of 18 km trailrun op Ameland te pakken en hoop heel erg dat iedereen mij daarin wil steunen door een bijdrage te leveren aan Pink Ribbon. Pink Ribbon financiert projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker, met als doel een beter en langer leven voor de (ex) borstkankerpatiënt.

Alvast super bedankt voor jullie ondersteuning!

Groet,

Lisette (startnummer 538)