Salomon Vuurtorentrail Ameland 19 en 20 maart 2022. Nieuw zijn de 1/2 Marathon en Marathon afstand, Ultra 70 km en WALK afstanden.
Persbureau Ameland
Legends tracking
Deutsche Ultramarathon Vereinigung
Cainr Trails & Adventures
Sporteiland
Heidi Liebt
Onder de Vuurtoren
DCTA
De Griffel
CAIRN Adventures
WestCord
Coop Douwe Bakker
Wagenborg
Tante An
Hotel Nes
The Sunset
CAIRN Adventures
Metz Fietsverhuur
Salomon
Delores
Herberg De Zwaan
Waddenpost

Sziols sportbrillen

In 2008 was onze eigen ontdekking van Trailrunning. Deelname aan de  Gore-Tex Transalpine-Run leerde ons kennis maken met het revolutionaire sportbrillensysteem van SZIOLS Sportsglasses​. Via Sziols DE hebben we de mogelijkheid gekregen een aantal jaren diverse modellen te testen van deze stoere, maar vooral functionele sportbril. Dit alles maakt dat wij deze partij de mogelijkheid bieden een welkome aanvulling te zijn tijdens Vuurtoren Trail Ameland editie 2017.

Over Sziols sportbrillen:

Sziols de sportbril met “ademend vermogen”. 

Als trailrunner heb je individuele wensen en behoeften, ben je onderweg onder wisselende omstandigheden en door gevarieerd terrein. Daarom heeft Sziols het revolutionaire X-Kross sportbrillensysteem ontworpen. Dit unieke systeem bestaat uit één montuur waarop al onze lenzen passen. Jij bepaalt welke lenzen je nodig hebt. De Sziols sportbril is perfect af te stemmen op je individuele behoefte. Omdat geen sporter hetzelfde is. 

Een sportbril is zeker niet alleen een zonnebril om te sporten. Een goede sportbril beschermd je ogen en geeft optimaal zicht onder alle omstandigheden zodat je meer focus hebt. Air Circulation Management (ACM), een unieke feature van de Sziols sportbrillen voorkomt dat de lens beslaat als je gaat zweten. Tijdens het sporten transpireer je snel, ook rondom de ogen! Geïnspireerd door functionele sportkleding hebben wij “ademend vermogen” aan onze sportlenzen toegevoegd. Deze technologie heeft het mogelijk gemaakt om de lenzen nagenoeg 100% condensvrij te houden. ACM zorgt bij elke temperatuur voor een perfecte klimaat- en ventilatieregeling en voorkomt hittestuwing rondom ogen en neus. Condensvrij sporten is gegarandeerd! 

Ben je in het dagelijks leven brildrager? Ook daar heeft Sziols over nagedacht. Je kuntmet een eenvoudige klikbeweging een optische inzetclip achter de sportlens zetten. In de inzetclip kunnen glazen van -15 tot +15 dioptrie.

Meer info vind je hier.

sziols, sportbrillen, trailrunning, vuurtorentrail, Robin Kinsbergen

Door |2018-10-29T16:07:59+01:002 maart 2017|