Salomon Vuurtorentrail Ameland 19 en 20 maart 2022. Nieuw zijn de 1/2 Marathon en Marathon afstand, Ultra 70 km en WALK afstanden.
Persbureau Ameland
Metz Fietsverhuur
Koudenburg
Onder de Vuurtoren
Hotel Nes
Deutsche Ultramarathon Vereinigung
De Griffel
The Sunset
Coop Douwe Bakker
DCTA
Sporteiland
WestCord
Amelander Kaap
Waddenpost
Delores
Heidi Liebt
Erdinger Alkoholfrei
Legends tracking
Qurios
Tante An
Wagenborg
Salomon
Cainr Trails & Adventures
Herberg De Zwaan

Vuurtorentrail editie oktober 2021 geannuleerd!

Het mag niet zo zijn, tot onze grote spijt moeten wij bekend maken dat het tweedaagse Trailrun Festival op Ameland ook in oktober van dit jaar niet zal kunnen plaatsvinden.

In ons enthousiasme dachten wij er wederom goed aan te doen, de afgelaste editie van j.l. maart, net als vorig jaar te verplaatsen naar het 1e weekend van oktober. Ondanks de positieve berichtgeving vanuit de overheid, m.b.t. de stabilisering van besmettingscijfers, blijven voor de organisatie van een evenement met een omvang als dat van de Vuurtorentrail tal van aspecten te onzeker!

Het Salomon Vuurtoren Trail Festival vind jaarlijks plaats in maart, voor 2022 staat het evenement het weekend van 19-20 maart op de Trailrunkalender.

Inschrijving opent traditiegetrouw de eerste WinterTijd zondag, 31 oktober 2022 om 10:00 uur.

#vuurtorentrail #waddentrail #amleand #TrairunFestival #Ultrarail #canitrail #kidstrail

Leuk als je erbij bent!

Dank voor je begrip, geniet van de momenteel zo intens groene en paarse natuur in Nederland, blijf gezond en graag zien wij elkaar weer tijdens de Posbanktrail – 23 oktober, Hoge Veluwe Trail – 10 oktober of Graef Castricum Trail – 14 november.

Door |2021-08-22T12:35:54+02:0022 augustus 2021|